Semplice eleganza

Hírek

Írta: Kozma Zsuzsanna Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Lakossági fórumot tartottak Dobán

 

altNagyszámú érdeklődő részvételével tartották meg lakossági fórumot a Művelődési Házban 2012. július 25-én a szennyvíz-csatorna beruházással kapcsolatban. A fórum Horváth Zoltán polgármester, Vikker Attila műszaki ellenőr, Rieger Ottó a Bakonykarszt Zrt. képviselőjének és Edelényi Béla projektmenedzser  ismertették a projekt fázisait, a beruházással kapcsolatos tudnivalókat, válaszoltak a jelenlévők kérdéseire.

 

A fórumról bővebben itt olvashatnak.

 

 

 

 

Írta: Kozma Zsuzsanna Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Magyarok Nemzetközi Kulturális Találkozója Dobán

 

A jó zene és a szép borok fesztiválját tartották július 19-22-ig Dobán a kastély parkjában. A színvonalas rendezvényen a világzene, népzene és a jazz képviselői szórakoztatták az érdeklődőket. A fesztiválon többek között családoknak szóló programok, borvásár és helyi termékek vására is helyet kapott.

A rendezvény  új és különleges programjai a határon túl működő, többek között Lendvából, Székelyudvarhelyről, vagy  Monteralból érkező hagyományőrző néptáncegyüttesek fellépései voltak.

 

A rendezvényről bővebben itt olvashatnak.

 
Írta: Kozma Zsuzsanna Módosítás: (2012 augusztus 24) Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Szabadság napja Somlóvásárhelyen

 

A 2012. június 30-án Szabadság napja és Falunapi rendezvényt tartottak Somlóvásárhelyen, melynek főzőversenyén a munkaszervezet csapata az erdélyi csorbalevessel szerepelt. A finomabbnál finomabb ételek között megtalálható volt  a báránypörkölt, a gyros tárcsában elkészítve és a vadas is.

A jó hangulatú egész napos rendezvényen a Somlóvásárhelyi Önkormányzat színvonalas zenei előadásokkal gondoskodott a résztvevők, érdeklődők szórakozásáról.

 

A rendezvényről bővebben itt olvashatnak.

 

 

 

   
Írta: Kozma Zsuzsanna Módosítás: (2012 augusztus 06) Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Széki-tavi horgászverseny

 

Devecser Város Önkormányzata és a Magyar Máltai Szeretetszoglálat szervezésében egyéni és csapatoknak szóló horgászversenyt tartottak 2012. július 7-én, szombaton a Széki-tavi víztározónál. A rendezvényen a Somló-környéki Többcélú Kistérségi Társulás csapata eredményesen szerepelt. A csapatoknak szóló versenyen a  részt vevők közül a harmadik legnagyobb mennyiségű halat fogták ki a társulás színeiben versenyző csapattagok.

 

 

 

Bővebben: Széki-tavi horgászverseny Devecser szervezésében

 
Írta: Kozma Zsuzsanna Módosítás: (2012 augusztus 06) Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 

Hagyományőrző Somló Környéki Napokat rendeztek Devecserben június 22-24-én. A rendezvény keretén belül szervezett főzőversenyen és más versenyszámokban a Társulás Munkaszervezete is részt vett. A munkaszervezet dolgozói és segítőik három ínycsiklandó szabadtűzön készült ételt - Pásztortarhonya, Bakonyi Betyárleves, Omlósra sült vadnyúl mártással és mangalicazsírban pirított puliszkával - mutattak be a zsűrinek és kínáltak az arra járóknak.

A főzés mellett részt vettünk a kötélhúzásban, bálagurításban és a borkóstoló versenyben is.

 

Bővebben: Hagyományőrző Somló Környéki Hetek Devecserben

   

4. oldal / 6

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>